Skip to main content

Košík

Close Cart

Kamenné obklady a obkladové panely dodávajú bohatosť a príťažlivosť každej oblasti, na ktorú ich inštalujete, vrátane všetkých oblastí exteriéru vášho domu a terénnych úprav. Pozrite si týchto 30 nápadov na kamenné obklady a obklady, ktoré vám pomôžu získať inšpiráciu pre vašu nehnuteľnosť.

Kamenné akcenty

Existuje len málo materiálov odolnejších na obloženie exteriéru vášho domu ako tehla a kameň. Tehla je obľúbeným materiálom pre svoj štýl a odolnosť, no obložiť ňou celý dom môže znamenať zakrytie niektorých z jeho architektúry a detailov. Použitím kameňa na zvýraznenie tehly, zosvetlí a rozbije vzor, ​​čo umožní, aby tieto detaily vynikli.

Oblasť bazéna

Ak okolo bazéna robíte veľa zábavy, určite budete chcieť, aby na vašich hostí urobil rovnako skvelý dojem. Veci ako vstavané sedadlá, ohniská a vodopády prispievajú k štýlu aj funkčnosti priestoru. Obloženie všetkých do ladiaceho brúseného kameňa zjednocuje oblasť a zároveň dopĺňa terénne úpravy.

Vonkajšia akcentová stena

Mnoho ľudí už objavilo výhody použitia akcentujúcej steny v interiéri na oživenie svojich stien a ich dizajnu. Tento dom používa vonkajšiu akcentovú stenu na kontrast panelového obkladu a pridáva na zaujímavosti súčasnému usporiadaniu. Stena sedí v 90-stupňovom uhle k zvyšku obkladu, čo zároveň upozorňuje na vstup a architektúru.

Vnútorný/vonkajší krb

V prípade domov v teplom podnebí je bežné mať lanai alebo terasy, ktoré sú čiastočne vo vnútri a čiastočne vonku. Táto nehnuteľnosť využíva krb v tejto časti domu pre väčšiu všestrannosť v dizajne aj vo funkcii. Leštený kamenný obklad na krbe dopĺňa obe časti domova svojou prirodzenou farbou a uhladenými, čistými hranami.